Waar ik goed in ben

De klachten en aandoeningen die ik behandel lopen sterk uiteen, maar zijn globaal samen te vatten in de volgende categorieën.

Chronische vermoeidheid0%
Huid & haar0%
Gewrichtsklachten0%
Gewichtsbeheersing0%
Mentale prestaties verhogen0%
Anti-aging regime0%

Mijn clienten

Naar schatting
Workaholics

Ze leven voor hun werk maar verwaarlozen ongemerkt hun lichaam waardoor er zowel fysieke- als mentale uitputting en chronische tekorten aan voedingsstoffen ontstaan.

Studenten

Een intensief studie programma, ontoereikende voeding en een actief (sociaal) leven terwijl het lichaam en het brein nog in ontwikkeling zijn. Dit vergt specifieke aandacht.

50-plussers

De celdeling remt af, de hormoonproductie gaat omlaag en/of verandert, de absorptie van stoffen uit de voeding verloopt moeizamer. Echter op elke leeftijd heeft men potentieel om fit en sterk te zijn, je hebt hier alleen wat hulp bij nodig.

(huis)Moeders

Als moeder is het lastig om jezelf voldoende aandacht te geven, met verwaarlozing van je lichaam tot gevolg. Deze tekorten aan rust en voedingsstoffen kunnen niet alleen je energie-niveau, maar ook je gemoedstoestant beïnvloeden.

Beauty professionals

Als je uiterlijk je werk is, kan je je geen bad skin day veroorloven en wil je er altijd op je allerbest uitzien. Met de juiste ingrediënten en discipline is ook dit te realiseren.

Veganisten

Vanwege het sterk excluderende voedingspatroon van veganisten, hebben zij vaker last van tekorten aan voedingsstoffen die van nature in dierlijke producten voorkomen. Naast vitamine B12 zijn er een aantal belangrijke stoffen die aangevuld moeten worden om je niet alleen energiek te voelen, maar ook met het oog op vruchtbaarheid en gezond en mooi ouder worden.

Werkwijze & Filosofie

Filosofie

Mijn werkwijze is gebaseerd op een aantal zaken die ik zelf heel belangrijk vind;

Over mij

Van jongs af aan was ik altijd gefascineerd door de verschillende voedingsstoffen in onze voeding. Van het uitzoeken van alle ingrediënten op een coca-cola label toen ik 11 jaar oud was tot het dagelijks lezen van wetenschappelijke artikelen op het gebied van medische wetenschap toen ik studeerde.  Aan de Universiteit van Amsterdam behaalde ik in 2012 mijn doctoraal Geneeskunde. Tijdens de studie kwam ik erachter dat de focus meer lag op ziekte en welke medicatie daarbij paste. Ik vond het erg jammer dat de voorgeschreven medicatie vaak bijwerkingen had en niet bijdroeg aan de algehele gezondheid van het lichaam. Via alternatieve artsen in Amerika ontdekte ik dat het ook anders kon en dat er ook hele goede resultaten behaald konden worden met behulp van…

Locatie

AMSTERDAM

Ik ontvang mijn clienten in Amsterdam.